Welkom,

Mijn naam is Mehtab ( mijn roepnaam is Rachel ) en ben Perzisch van afkomst. Een groot onderdeel van mijn leven bestaat uit het geven van danslessen, workshops en shows. De weg die mij naar het dansen heeft geleid zijn de danservaringen van mijn moeder, de Perzische danseres Salome.

Buikdansen en de Perzische dansstijlen werden een groot onderdeel

van mijn opvoeding en al vanaf jongs af aan ontwikkelde ik een passie voor dansen, traditionele muziek en eeuwen oude vertellingen die altijd  levend blijven door deze dansstijlen. Vanaf mijn tiende jaar begon ik de lessen van mijn moeder bij te wonen.

 

 

 

 

Mijn eerste Buikdans optreden was 18 jaar terug. Sinds dien ben ik intensief bezig met shows, lessen en workshops. Samen met Salome hebben we er hard aan gewerkt om het traditionele Buikdansen en de Perzische dans toegankelijk te maken voor iedereen met of zonder ervaring.  

 

Al meer dan tien jaar geef ik danslessen aan mensen met of zonder danservaring. Voor mij is het belangrijk dat jij je gelukkig en fit voelt na de les. Buikdansen hoeft geen drempel te zijn.
Buikdansen staat bij Racheldance centraal, maar ook Perzische dansstijlen, Bollywood en culturele Fusion dansstijlen staan vast in ons lesrooster.


 

verkleind
verkleind
press to zoom